Ο Απόλλων Πάτρας διανύει το καλύτερο ξεκίνημα των τελευταίων ετών και από τότε που υποβιβάστηκε στην Α2, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και έχοντας νικήσει μάλιστα εκτός έδρας τον Οίακα Ναυπλίου αλλά και τον Αμύντα εντός έδρας.

Το κλίμα στις τάξεις των “μελανόλευκων” είναι ιδιαίτερα θετικό, με τη διοίκηση του συλλόγου να παραθέτει δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της πρωτεύουσας της Αχαΐας. Το παρόν έδωσαν όλοι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, αλλά και τρία μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη Απόλλωνα. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν μία ακόμα παρουσία, αυτή του παλαίμαχου Νίκου Αργυρόπουλου, προς τιμήν του οποίου αποσύρθηκε η φανέλα με το νο. 9 και στον προσεχή αγώνα με τον Ολυμπιακό (09/11) αναμένεται να γίνει η επίσημη τελετή απόσυρσης της φανέλας.

Η ενημέρωση των Αχαιών αναφέρει:

«Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα παρέθεσε δείπνο στο Ανδρικό τμήμα του Συλλόγου στον «Γλαύκο», με την παρουσία του παλαίμαχου άσσου Νίκου Αργυρόπουλου, που παρότι έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, προσπαθεί να βρίσκεται όσο γίνεται πιο εφικτό κοντά στην ομάδα».