Σε αντίθεση με τις περισσότερες ομάδες της Α2, στο Ναύπλιο δεν κινείται απολύτως τίποτα αυτές τις ημέρες. Ο Οίακας δεν έχει προχωρήσει σε κάποια κίνηση ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, την ώρα που έχουν υπάρξει φήμες ακόμα και για συγχώνευση του συλλόγου.

Αυτός είναι και ο λόγος που η διοίκηση του Οίακα αποφάσισε να εκδώσει ανακοίνωση, προαναγγέλλοντας μέσω αυτής, ότι τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις γύρω από το ανδρικό τμήμα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Οίακα:

«Στη δύσκολη εποχή που βρισκόμαστε μόνο εύκολη δεν μπορεί να είναι η επόμενη μέρα για κανέναν.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας θέλει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και να αποστασιοποιηθεί από κάποια δημοσιεύματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Αρχικά με το γυναικείο τμήμα, που πέρυσι αγωνίστηκε στον 1ο όμιλο του Νότου της Α2 εθνικής κατηγορίας, η απόφαση που πάρθηκε ήταν την επόμενη σεζόν να συμμετάσχει στο τοπικό πρωτάθλημα, αφήνοντας όποια αθλήτρια το επιθυμούσε ελεύθερη.

Αν μια ομάδα αθλητριών μετακινήθηκε στους γειτονικούς Δαναούς, αυτό δεν έχει καμία μορφή συγχώνευσης ή συνεργασίας.

Όσο για το Ανδρικό μας που είναι ο βασικός πυλώνας της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν με πολλές επιτυχίες στο πάλμαρε του, θα υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις από το επίσημο site της ομάδας μέσα στις επόμενες ημέρες».