Η Ελλάδα, και δη η Βόρεια Εύβοια, πέρασε μερικές υπέρ του δέοντος ζοφερές στιγμές, με την επέλαση των πυρκαγιών σε πάμπολλες περιοχές της και την ταυτόχρονη έλλειψη έγκαιρων παρεμβάσεων να μετατρέπουν σε φωτεινά και καμένα πεδία τις εκτάσεις της.

Ο ΓΣ Αμαρουσίου όμως, ήδη από τις πρώιμες ημέρες του μετώπου είχε καλέσει τον κόσμο του να συλλέξει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Βόρειας Εύβοιας, με το κοινό της ομάδας να ανταποκρίνεται άμεσα.

Χθες (12/8), όσα συλλέχθηκαν από την αθηναϊκή ομάδα ταξίδεψαν στο νησί για να δoθούν άμεσα σε όσους τα χρειάζονται πραγματικά, με τη διοίκηση να ευχαριστεί μέσω ανακοίνωσής της τους οπαδούς της για την ανταπόκρισή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κάνοντας πράξη το Υπηρετείν, κληθήκαμε όλα τα μέλη και φίλοι του Συλλόγου να προσφέρουμε βοήθεια στις πυρόπληκτες περιοχές. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και συγκινητική! Σε τέσσερις μόνο ώρες συγκεντρώσαμε και διευθετήσαμε 6 μεγάλες παλέτες με αγαθά πρώτης ανάγκης, τα οποία την Πέμπτη 12/08/2021 παραδόθηκαν σε ταχυμεταφορική εταιρεία για να συγκεντρωθούν στο διακομιστικό κέντρο του Βόρειου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας παραδοθούν σε πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας.

 

Το ΔΣ και η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου μας ευχαριστούν εκ βάθους καρδιάς τα μέλη, φίλους, γονείς αθλητών, παίκτες της ανδρικής και γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης για την προσφορά τους, τους χορηγούς του Συλλόγου Clean Contol, Κάβα Δέκα, Πρατήριο Καυσίμων Ιατρίδης, Φούρνος Παπασυμεών για τις ιδιαίτερες προσφορές τους και τον καλαθοσφαιριστή μας Ιωάννη Γκαγκαλούδη που με τις ενέργειές του μεγάλη πολυεθνική εταιρεία που θέλει να τηρηθεί η ανωνυμία της προσέφερε μία σημαντική ποσότητα προϊόντων και φαρμάκων.

 

Ο Σύλλογός μας θα στέκεται αρωγός σε κάθε περαιτέρω ανάγκη στήριξης των πυρόπληκτων περιοχών με οποιοδήποτε τρόπο είναι δυνατό και θα παραμείνει ενεργός στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης σε όσους επιθυμούν να ενισχύσουν τις πυρόπληκτες περιοχές.

Γ.Σ.Αμαρουσίου»