Ο Φίλιππος Βέροιας γνώρισε την ήττα από την ανώτερη Καρδίτσα (84-96) και υποχώρησε στην 10η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 8-11.

 

Ο Χριστόφος Κουρουζίδης, σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα, εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του, ενώ δεν έλειψαν και τα συγχαρητήρια προς τους παίκτες του που ακόμη και στο -20 δε σταμάτησαν να παλεύουν:

 

«Για ‘μας το παιχνίδι ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολο. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έχουμε αντίθετους στόχους, αφού της Καρδίτσας είναι η άνοδος στη Basket League, ενώ εμάς η παραμονή στην κατηγορία, οπότε σίγουρα το έργο μας ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Είχαμε μια εβδομάδα η οποία δεν κύλησε όπως τη θέλαμε. Η ομάδα αποτελείται από 11 αθλητές αυτήν τη στιγμή, αφού έχουμε 3 τραυματίες. Παρ’ όλα αυτά, η εικόνα μας σήμερα (σ.σ. εχθές 6/3) παρά τις απουσίες αυτές ήταν καλή.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί ακόμη κι όταν βρεθήκαμε 20 πόντους πίσω δεν παράτησαν το παιχνίδι. Είναι κάτι το οποίο το έχουμε κατακτήσει φέτος εγώ και οι παίκτες και θέλω πραγματικά να τους δώσω συγχαρητήρια».

 

Ο 29χρονος τεχνικός της ομάδας της Βέροιας μίλησε και για το παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο το Αγρίνιο (12/3, 17:00), επισημαίνοντας πως είναι το σημαντικότερο για την ομάδα του μέχρι στιγμής, λέγοντας μάλιστα πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα για να πάρει το “ροζ φύλλο”: 

 

«Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι με το Αγρίνιο το οποίο είναι το πιο σημαντικό για ‘μας μέχρι στιγμής. Παίζουμε εκτός έδρας. Αν μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και πάμε στο 2-0 απέναντι τους σε περίπτωση που βρεθούμε στα play-out, θα είναι κάτι θετικό για εμάς. Το μυαλό μας είναι από τώρα εκεί, θα δώσουμε το 100% και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».