Ένα ημίχρονο κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός στη Νέα Ερυθραία ο Φίλιππος. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Βέροιας κατέρρευσε, με συνέπεια να υποστεί βαριά ήττα από τον Πανερυθραϊκό με 91-65 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α2.

«Ήρθαμε στην Αθήνα προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με αρκετά νεανικό ρόστερ, που αρέσκεται να παίζει σε πολύ υψηλό ρυθμό. Το χρονικό διάστημα που μείναμε πιστοί στο πλάνο μας, είμαστε κοντά στο σκορ, παίζοντας όμορφο μπάσκετ. Σε αυτό όμως το επίπεδο, οποιαδήποτε παρέκκλιση, στοιχίζει. Ο Πανερυθραϊκός εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις “αστοχίες” μας και η ψαλίδα άνοιξε υπέρ του μέχρι το τέλος του ματς», δήλωσε μετά το ματς στο σάιτ της ομάδας ο Χριστόφορος Κουρουζίδης.

«Έχουμε -δυστυχώς- πολλά πράγματα να διορθώσουμε και οφείλουμε να το κάνουμε αν θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο. Στα θετικά, σήμερα πήραν χρόνο όλοι οι αθλητές μας, εκτός από τον Παραπούρα που έμεινε εκτός προπονήσεων λόγω ενοχλήσεων και δεν ταξίδεψε. Το επόμενο παιχνίδι, είναι στην έδρα μας με το Παγκράτι και από σήμερα δίνουμε όλη μας την προσοχή εκεί», υπογράμμισε ο νεαρός προπονητής του Φίλιππου.