Η καραντίνα έχει “παγώσει” τα πάντα στο ελληνικό μπάσκετ (πλην Basket League), ωστόσο κάποιες ομάδες δεν έχουν πάψει να καταβάλλουν μισθούς στους παίκτες τους, στηρίζοντας τους σε μία δύσκολη χρονική συγκυρία. Μία τέτοια ομάδα είναι και η Καρδίτσα, η οποία πλήρωσε κανονικά τους παίκτες ενόψει των Χριστουγέννων.

Εξ ου λοιπόν και η απόφαση των παικτών να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους μέσω ανακοίνωσης που αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών του ΑΣΚ:

«Οι αθλητές του ΑΣ Καρδίτσας αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε θερμά τη διοίκηση της ομάδας μας και τον πρόεδρο της κ. Χρήστο Δεληγιάννη που,αν και η ομάδα έχει μπει σε αναστολή το τελευταίο καιρό λόγω της πανδημίας όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας μας και γνωρίζοντας ότι το μέλλον είναι αβέβαιο όσον αφορά τη συνέχιση του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας, έδειξε για άλλη μια φορά ότι στηρίζει και βρίσκεται δίπλα στους παίκτες της ομάδας καταβάλλοντας στον καθένα μας ξεχωριστά έναν μισθό για οικονομική στήριξη λόγω των χριστουγεννιάτικων εορτών που έρχονται. Από τη πλευρά μας ευχόμαστε και εμείς καλές γιορτές σε όλους και ελπίζουμε σύντομα να συναντηθούμε ξανά στο παρκέ όλοι μαζί για να συνεχίσουμε αυτό που αγαπάμε και αφήσαμε στη μέση».