Τον 20χρονο γκαρντ, Αιμίλιο Αλεξιάδη, ενέταξε στο δυναμικό της η Καρδίτσα, πραγματοποιώντας κίνηση με παρόν, αλλά και με περίσσιο μέλλον.

Πέρυσι στην Β΄Εθνική με την φανέλα του Πολύγυρου είχε 15.7 πόντους στα λίγα παιχνίδια που τελέστηκαν, ελέω πανδημίας, αλλά έπεισε τον Δημήτρη Λιόγα για την αξία του, συμμετέχοντας στις προπονήσεις της ομάδας τον Ιούλιο που πέρασε.

Η ανακοίνωση:

Επένδυση με Αλεξιάδη

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη του Αιμίλιου Αλεξιάδη στο ρόστερ της ανδρικής μας ομάδας.

O Θεσσαλονικιός γκαρντ είναι 20 ετών με ύψος 1,91 μ. και πέρυσι αγωνίστηκε στον Α.Ο.Πολύγυρου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και πριν αυτό διακοπεί λόγω της πανδημίας, είχε κατά μέσο όρο 15,7 πόντους. Ο νεαρός αθλητής συμμετείχε στις δοκιμές που πραγματοποίησε ο ΑΣΚ τον Ιούλιο κάτω από τις οδηγίες του νέου τεχνικού Δημήτρη Λιόγα και έδειξε με την απόδοσή του, ότι μπορεί να ενταχθεί στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

Την επόμενη σεζόν, ο νεαρός αθλητής θα έχει τη δυνατότητα να ανέβει αγωνιστικό επίπεδο και να βελτιωθεί, αποτελώντας μια επένδυση για την ομάδα μας, που πάντα θέλει να δίνει ευκαιρίες σε νέους και ταλαντούχους αθλητές.

Καλωσορίζουμε τον Αιμίλιο στην οικογένεια του ΑΣΚ και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας.