Μεγάλη ημέρα η αυριανή για την Δάφνη Δαφνίου η οποία θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στην πρεμιέρα της Α2. Ο Αλέξανδρος Καννάς μίλησε στην σελίδα της ομάδας του μεταξύ άλλων για την πρόκριση στο Κύπελλο αλλά και το ξεκίνημα στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2.

Ξεκινώντας, ο 21χρονος Guard αναφέρθηκε στο Κύπελλο Ελλάδος: «Είναι πολύ σημαντική η πρόκριση για εμάς. Περάσαμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα της Larisa BC/ ΚΑΕ Λάρισα, η οποία είναι μια κατηγορία παραπάνω από εμάς, αφού φέτος αγωνίζεται στην Basket League. Αυτό μας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο! Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και ελπίζουμε ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να το ευχαριστηθεί».

Ο ταλαντούχος παίκτης στην συνέχεια μίλησε για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής: «Ο Διαγόρας είναι ένα από τα φαβορί για άνοδο στο φετινό Πρωτάθλημα. Πιστεύω, όμως, πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι και ακολουθήσουμε το πλάνο και τις οδηγίες που μας έχει δώσει το προπονητικό team μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα», ενώ, συμπλήρωσε: «Ο βασικός στόχος της ομάδας στο φετινό Πρωτάθλημα είναι να παραμείνει στην κατηγορία και να τα πάμε όσο πιο καλά μπορούμε, να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι».

Ο νεαρός αρχηγός της Δάφνης Δαφνίου, ολοκλήρωσε με μία ευχή: «Εύχομαι να είμαστε δεμένοι ως ομάδα καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι έτοιμοι και να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε»