
Με μια τραγελαφική κατάσταση ήρθαν αντιμέτωποι χθες οι άνθρωποι της Καβάλας, αφού -όπως ανακοίνωσε η ίδια η ομάδα- τη στιγμή που η ομάδα είχε παραστεί σε φιλικό παιχνίδι εκτός έδρας με τον Πανσερραϊκό, κλάπηκαν υποδήματα και είδη ρουχισμού στο γήπεδό της!
Το περιστατικό έκανε γνωστό ο σύλλογος της Βόρειας Ελλάδας με ανάρτησή του στα προσωπικά του social media το πρωί της Κυριακής (12/9), με το πέρα για πέρα καταδικαστέο συμβάν να υπερκαλύπτει το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης του συλλόγου, εκεί όπου η Καβάλα επικράτησε του οργανισμού των Σερρών με 59-44.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Υπό την σκιά της ΚΛΟΠΗΣ των υποδημάτων και ρουχισμού των αθλητών μας, η ομάδα μας χθες στις ΣΕΡΡΕΣ κέρδισε τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ με σκορ 59-44 σε φιλικό αγώνα».