Η νίκη επιτεύχθηκε για το Αγρίνιο το απόγευμα του Σαββάτου (20/11) στο ματς με τη Δάφνη Δαφνίου και μάλιστα με διαφορά 28 πόντων (80-52). Το αποτέλεσμα, πάντως, είναι το μόνο που κρατάει ο Γιάννης Διαμαντάκος από το συγκεκριμένο παιχνίδι…

«Ήταν ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη, αλλά μόνο αυτή κρατάμε. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ περισσότερο, αφενός επειδή είχαμε πολλά κενά διαστήματα και αφετέρου επειδή είναι πολύ νωρίς», δήλωσε μεταξύ άλλων μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Αγρινίου.

«Δεν μπορέσαμε να αντέξουμε. Αυτό που έχουμε ως στόχο είναι να κάνουμε ένα καλό βήμα κόντρα στον Πανερυθραϊκό και στο επόμενο που θεωρείται τελικός για εμάς με το Παγκράτι, να κοιτάξουμε πώς θα πάρουμε την πρώτη νίκη. Δεν τα παρατάμε», είπε από τη μεριά του ο Βασίλης Μαρίνος, προπονητής της Δάφνης Δαφνίου, η οποία μετράει μόνο ήττες σε επτά αγώνες έως τώρα στην Α2.

«Είχαμε πρόβλημα με τον covid-19 όλη την εβδομάδα και δεν είχαμε αρκετούς παίκτες στις προπονήσεις, ωστόσο ελπίζω να βελτιωνόμαστε συνεχώς και στο κρίσιμο παιχνίδι με το Παγκράτι να έχουν επιστρέψει όλοι», είπε ο ρέκορντμαν της ημέρας Nikola Stanojevic, με τους 34 πόντους που πέτυχε, ενώ ο Φίλιππος Βακουφτσής δήλωσε: «Στο 1ο ημίχρονο το μυαλό μας δεν ήταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα, δεν προσπαθήσαμε καθόλου. Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί στην άμυνα και κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε στην επίθεση».

Αναλυτικά οι δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης: