Τα σενάρια περί ανόδου του Διαγόρα Δρυοπιδέων, πάνε κι έρχονται και ο Πρόεδρος της ομάδας αποφάσισε να βάλει ένα τέλος σ’ όλο αυτό!

Μπορεί να έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του, μπορεί να είναι δεύτερος στο βαθμολογικό πίνακα της Α2 κατηγορίας, αλλά σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ομάδας, κ. Γιαννούλη Καλλίλα, όσα γράφονται ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.

Συγκεκριμένα η ομάδα το Διαγόρα Δρυοπιδέων, έσπευσε να κάνει μία ανάρτηση στο προσωπικό λογαριασμό της ομάδας στο Facebook, τονίζοντας πως, «Το ΔΣ του ΔΙΑΓΟΡΑ και ο πρόεδρος του ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΑΛΛΙΛΑΣ ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο του μπάσκετ ότι όλα αυτά που γράφονται σε διάφορα δημοσιογραφικά σάιτ, περί ανόδου ή μη της ομάδας στην Basket League,  ότι ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας ή εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων ανθρώπων-ομάδων.

 Ο Διαγόρας δεν έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια ούτε να μπαίνει σε «περίεργα» παιχνίδια, ούτε να βγάζει χρήματα απο το άθλημα που υπηρετεί με αγάπη. Οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρχει αναφορικά με το που θα βρίσκεται ο σύλλογος την νέα μπασκετική χρονιά θα γίνει γνωστό όταν υπάρχουν ανακοινώσεις απο την ΕΟΚ.Το μόνο δεδομένο αυτή την στιγμή είναι ότι ο σύλλογος θα είναι έτοιμος και πρωταγωνιστής, όπως πάντα τα τελευταία χρονιά, σε όποια κατηγορία και να αγωνισθεί.

Με φιλικούς χαιρετισμούς απο την ΚΥΘΝΟ…»

Δείτε εδώ την εν λόγω ανακοίνωση: