Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεαρός  τεχνικός:

“Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Ολυμπιακού. Προερχόμαστε από μια ήττα με πολύ κακή εμφάνιση και θέλουμε να επιστρέψουμε στα υψηλά στάνταρ απόδοσης που είχαμε πριν την Ελευθερούπολη. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ γεμάτο ρόστερ , που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να έχουμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης σε άμυνα και επίθεση για να διεκδικήσουμε την νίκη.

Έχουμε δουλέψει καλά όλη την εβδομάδα, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε το ματς.

Επίσης αύριο είναι μια σημαντική μέρα και για τον Νίκο τον Αργυρόπουλο. Ο Νίκος θα τιμηθεί για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο, όχι μόνο αγωνιστικά. Πέρα από τις αδιαμφισβήτητες αθλητικές του ικανότητες, δίδαξε ήθος και χαρακτήρα σαν αρχηγός του Απόλλωνα και αυτό είναι το πιο σημαντικό νομίζω.

Γι’αυτό καλώ τον κόσμο να έρθει να ενισχύσει την ομάδα μας στο δύσκολο αυριανό παιχνίδι και συνάμα να χειροκροτήσει τον Νίκο για την προσφορά του”.