Έπειτα από 39 ημέρες η Ελευθερούπολη θα επιστρέψει και αυτή στη δράση το προσεχές Σάββατο (29/1). Η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου δεν έχει δώσει αγώνα από τις 22 Δεκεμβρίου, καθώς μετά τη διακοπή “χτυπήθηκε” από τον κορονοϊό, με συνέπεια να αναβληθούν τόσο η αναμέτρηση με τον Πανερυθραϊκό, όσο και το εξ αναβολής ντέρμπι με την Καρδίτσα.

«Επιτέλους επιστρέφουμε. Μας επηρέασε όλη αυτή η κατάσταση, επειδή κάναμε συνέχεια προπονήσεις με λιγότερα άτομα, ωστόσο βρίσκουμε τα πατήματά μας και σιγά σιγά θα επιστρέψουμε», λέει ο Διογένης Γοργόνης ενόψει του Σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα με το Παγκράτι (29/1, 17:00).

«Το Παγκράτι είναι νεανική ομάδα, τους αρέσει να τρέχουν. Θα παίξουμε το παιχνίδι όμως, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Μετά έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση, επειδή για ένα μήνα σερί θα έχουμε παιχνίδια», συνεχίζει ο γκαρντ του ΓΣΕ, που σχολίασε για την απουσία του κόσμου: «Θα μας επηρεάσει η απουσία του, ο κόσμος μας δίνει ενέργεια, αλλά θα συνεχίσουμε να παίζουμε γι αυτούς, σαν να είναι στο γήπεδο».