Με στόχο τη νίκη και το καλύτερο δυνατό ποδαρικό, ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD προετοιμάζεται για τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στο Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου. Ένα ματς ιστορικής σημασίας, καθώς για πρώτη φορά, θα γίνει επίσημος αγώνας στο νέο «στολίδι» της Καρδίτσας, το υπερσύγχρονο νέο κλειστό γυμναστήριο.

Οι αθλητές, προπονητές, αλλά και οι φίλαθλοι της περιοχής, έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια νέα, μοναδική για τα δεδομένα της Καρδίτσας, εμπειρία σε ένα χώρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, σε ένα γήπεδο 2.500 θέσεων που το Σάββατο στις 5 μ.μ. θα ανοίξει για πρώτη φορά τις πύλες του, στο φίλαθλο κοινό της πόλης μας.

Στο μεγάλο αγώνα του Σαββάτου, προσκεκλημένα είναι όλα τα παιδιά των ακαδημιών μπάσκετ των συλλόγων της Καρδίτσας, αλλά και μαθητές σχολείων, σε έναν αγώνα που αποτελεί γιορτή για τον αθλητισ,μό της περιοχής. Άλλωστε, το νέο κλειστό κατασκευάσθηκε για τη νεολαία και τον αθλητισμό της Καρδίτσας και οι επόμενες γενιές, είναι εκείνες που θα δώσουν ζωή, δράση και διάρκεια σε αυτό το μοναδικό χώρο.

Ταυτόχρονα, η διοίκηση του Α.Σ.Καρδίτσας KSD κάλεσε όλους τους φιλάθλους της περιοχής να δώσουν το «παρών» σε αυτή τη γιορτή της πόλης, η οποία βέβαια δεν ανήκει στον Α.Σ.Κ. αλλά σε όλους όσοι ασχολούνται και μοχθούν για τον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα.

Η αντίστροφή μέτρηση για τον αγώνα του Σαββάτου έχει ξεκινήσει και η ανδρική ομάδα προετοιμάζεται για μια πολύ ενδιαφέρουσα και κρίσιμη αναμέτρηση, απέναντι στο φιλόδοξο και ισχυρό Χ.Τρικούπη. Για τον Κώστα Κομποδιέτα και τους συνεργάτες του, τα προβλήματα μικροτραυματισμών δε λείπουν, ενώ ο Σεραφείμ Θέος, ενσωματώνεται από την Τρίτη στο ρυθμό των προπονήσεων. Η πεποίθηση όλων όμως στον ΑΣΚ, είναι πως η ομάδα θα παρουσιαστεί πανέτοιμη στον αγώνα του Σαββάτου και θα διεκδικήσει τη νίκη, με στόχο να διατηρήσει το απόλυτο στο πρωτάθλημα.

Ταυτόχρονα, στο κλειστό γυμναστήριο γίνονται διαρκείς δοκιμές και εντείνεται η προσπάθεια, ώστε να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του Σαββάτου και το νέο κλειστό να υποδεχθεί τους φιλάθλους σε ένα γήπεδο με ασφάλεια και ανέσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών.