Έχει πάρει… φόρα το Αγρίνιο τις τελευταίες ημέρες και ανακοινώνει τον έναν παίκτη μετά τον άλλον. Μετά τους Κώστα Τασόπουλο, Γιώργο Κόκκιο και Γιάννη Νικολαΐδη, το Αγρίνιο ανακοίνωσε σήμερα (31/7) την προσθήκη του Ειρηναίου Μπαλού και του Γιάννη Παπαθανασόπουλου.

Ο μεν Μπαλός έπαιξε πέρυσι στον Παπάγο, έχοντας 33 πόντους σε τέσσερις αγώνες στη Β’ Εθνική. Ο δε Παπαθανασόπουλος αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τον Λέοντα Μεσολογγίου.

Η ανακοίνωση για τον Μπαλό:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Αγρινίου ανακοινώνει την απόκτηση του Ειρηναίου Μπάλου.

Ο 21χρονος διεθνής power forward αγωνίστηκε πέρσι στον Α.Σ. Παπάγου, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Ψυχικό και Δάφνη Δαφνίου.

Οι διοικούντες τον καλωσορίζουν στην οικογένεια του Α.Ο.Α. και του εύχονται υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας».

Η ανακοίνωση για τον Παπαθανασόπουλο:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Αγρινίου ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Παπαθανασόπουλου.

Ο 23χρονος playmaker ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Α.Ο.Α. και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ομάδες του Αγρινίου και της Πάτρας. Την περσινή σεζόν έπαιξε στη Γ΄ Εθνική με τον Α.Σ. Λέων Μεσολογγίου.

Οι διοικούντες τον καλωσορίζουν ξανά στην οικογένεια της ομάδας του Α.Ο.Α. και του εύχονται υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της Αγρινιώτικης ομάδας».