Η ήττα από τη Venezia και δη ο τρόπος με τον οποίον αυτή ήρθε επιφέρει άμεσα και δραστικά αλλαγές στο ρόστερ του Προμηθέα, με την αρμάδα της Πάτρας να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Trevis Simpson, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Γερμανία με τα χρώματα της Bamberg μετρώντας 10 πόντους με 38% ευστοχίας εντός πεδιάς αλλά και 35% από την περίμετρο.

Η περίπτωση του ικανού σκόρερ έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού είχε περάσει στο παρελθόν τόσο από τον Κολοσσό όσο και από το Ρέθυμνο, με τον γεννημένο στη Georgia μπόμπερ να εκκινεί ουσιαστικά την επαγγελματική του πορεία στη χώρα μας, όπου και μέτρησε 8.5 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 44 ματς στη Basket League.

Ουσιαστικά, αν και εφόσον υλοποιηθεί η μεταγραφή του, αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Loïc Schwartz, που πέρασε και δεν ακούμπησε από την αχαϊκή πρωτεύουσα.
Ωστόσο, αξίζει να τονιστεί το γεγονός πως είναι 2 συθέμελα διαφορετικοί παίκτες, με τον Αμερικανό shot maker να είναι ένας combo guard με έφεση στο σκοράρισμα -κάτι που ίσως δημιουργήσει «έριδες» με τον Ray