Ο Προμηθέας δεν πάει στην Καρδίτσα μόνο για μπάσκετ και συγκεκριμένα το τουρνουά που διοργανώνει ο ΑΣΚ το διήμερο 11 και 12 Σεπτεμβρίου. Ο σύλλογος της Πάτρας ανέλαβε παράλληλα και την πρωτοβουλία να υποστηρίξει το Θεοδωρίδειο Κέντρο Ορίζοντες, αφενός ενισχύοντας τον εξοπλισμό του κέντρου, αφετέρου μοιράζοντας δώρα στα παιδιά που φιλοξενεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣΚ:

«Εξαιρετική πρωτοβουλία από τον Προμηθέα Πάτρας

Εκτός από πλούσιο θέαμα, το Τουρνουά Μπάσκετ “ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ” που διοργανώνεται στο Νέο Κλειστό της πόλης μας στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου, θα προβάλλει και την κοινωνική ευαισθησία των ανθρώπων του αθλητισμού.

Σε μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία προχωρά η ΚΑΕ Προμηθέας, η οποία αναδεικνύοντας το κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπο του αθλητισμού, θα προχωρήσει σε ενίσχυση του εξοπλισμού του Θεοδωρίδειου Κέντρου Ορίζοντες και θα μοιράσει δώρα στα παιδιά του κέντρου.

Συγκεκριμένα, η σχετική ανακοίνωση του Promitheas Patras BC έχει ως εξής: «Η ΚΑΕ Προμηθέας, στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στην Καρδίτσα, αναμένεται να ενισχύσει το «Θεοδωρίδειο Κέντρο Ορίζοντες», που βοηθάει παιδιά με ειδικές ανάγκες, δείχνοντας για μια ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο. Συγκεκριμένα, θα γίνει δωρεά ενός σύγχρονου προτζέκτορα για τις ανάγκες των μαθημάτων και των εργαστηρίων των παιδιών της δομής αυτής.

Επιπλέον θα μοιραστούν πλούσια «προμηθεικά» δώρα, όπως μπάλες, φανέλες της ομάδας υπογεγραμμένες από παίκτες και άλλα».