Με ιδιαίτερη μνεία για την ΑΕΚ και τον κόσμο της μίλησε στις πρώτες του δηλώσεις με τη νέα του ομάδα το πιο πρόσφατο μεταγραφικό της απόκτημα, ο Juampo Vaulet, που παρουσιάστηκε σήμερα από την Ένωση.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός περιφερειακός τόνισε τις συνομιλίες του με τον coach Στέφανο Δέδα, που τον έπεισε να υπογράψει με την αθηναϊκή αρμάδα, αλλά και το γεγονός «πως θα δώσει τα πάντα στο παρκέ» προκειμένου να τη βοηθήσει να υλοποιήσει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, που τη νέα σεζόν θα αγωνίζομαι με τη φανέλα της ΑΕΚ. Γνωρίζω ότι η νέα μου ομάδα είναι μεγάλο κλαμπ σε Ελλάδα και Ευρώπη, με μεγάλη βάση οπαδών. Το ελληνικό Πρωτάθλημα μού ταιριάζει, καθώς απ΄ αυτά που έχω δει έως τώρα είναι ένα Πρωτάθλημα, που όλες οι ομάδες αγωνίζονται με πάθος και ένταση.

Πριν συμφωνήσω με την ΑΕΚ, μίλησα με τον κόουτς Δέδα και μου άρεσε ο τρόπος, που βλέπει και ζει το μπάσκετ. Μου εξήγησε τον ρόλο μου και πώς θέλει να με δει να παίζω στην ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να μην το σκεφτώ περισσότερο, και να πω το «ναι».

Τέλος, θα ήθελα να πω στους οπαδούς της ομάδας, ότι είμαι ένας παίκτης που τα δίνει όλα στο παρκέ και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

 

 

Tags:
ΑΕΚ