Τελικά το πνεύμα των Χριστουγέννων μπορεί να υπάρχει πραγματικά…

Όπως ανακοίνωσε η ΑΕΚ, ένας φίλαθλός της από τη Μύκονο αποφάσισε να αγοράσει 100 εισιτήρια διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες της Ένωσης για τις αναμετρήσεις στο κλειστό των Άνω Λιοσίων του 2022, τα οποία ζήτησε να μοιραστούν σε άνεργους και φοιτητές που δε θα μπορούσαν να πληρώσουν από μόνοι τους το πλήρες ποσό!

Πρόκειται για μια εξαιρετική κίνηση ανθρωπιάς, με το γεγονός πως ο επιχειρηματίας από το νησί των ανέμων διατήρησε και την ανωνυμία του να αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο την εν λόγω πράξη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η νίκη-πρόκριση επί του Περιστερίου, υπό αντίξοες συνθήκες στο Κύπελλο Ελλάδος, και τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας στρατηγικής, του επικαιροποιημένου πλάνου της ΑΕΚ BC συγκινούν τους φίλους της «Βασίλισσας».

Η ΑΕΚ ΒC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον «Ενωσίτη» επιχειρηματία ποτών από τη Μύκονο, ο οποίος προσέφερε ένα σημαντικό ποσό στον Οργανισμό για την αγορά 100 Εισιτηρίων Διαρκείας. Επιθυμία του φίλου της ΑΕΚ, ο οποίος δεν θέλησε να δημοσιοποιηθεί το όνομά του, είναι όπως τα «Διαρκείας» διανεμηθούν δωρεάν σε ανέργους και φοιτητές, οπαδούς της ΑΕΚ, για να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική το νέο ΣΠΙΤΙ μας στα Άνω Λιόσια. Προδήλως η επιθυμία του θα ικανοποιηθεί, αλλά με την άρση ή χαλάρωση των υγειονομικών μέτρων από την Κυβέρνηση για περιορισμό του κόσμου στα γήπεδα.

Η πρωτοβουλία του φλογερού «κιτρινόμαυρου» πιστού της «Βασίλισσας» σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο για άπασα την ανθρωπότητα δείχνει το δρόμο και δημιουργεί προσδοκίες. Παράλληλα, αυξάνει τη δική μας ευθύνη για τα μελλοντικά.

Θα επανέλθουμε με νεότερες οδηγίες σχετικά με τον τρόπο παραλαβής των «Διαρκείας».

Tags:
ΑΕΚ