Δεν τελειώνει η κακοδαιμονία για την ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι, η οποία έχει επιδοθεί σε καταμέτρηση τραυματιών από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι σήμερα. Τελευταίο… θύμα της ατυχίας που έχει χτυπήσει τους “κιτρινόμαυρους” αποτελεί ο Λίνος Χρυσικόπουλος, με τον έμπειρο φόργουορντ να τραυματίζεται σοβαρά στη μύτη κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο διεθνής φόργουορντ δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στην Κωνσταντινούπολη για να δώσει τα δύο φιλικά που έχουν οργανωθεί με την Μπουγιουκτσεκμέτσε και την Μπαχτσεσεχίρ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της “Ένωσης”:

Εκτός μάχης τέθηκε σήμερα (11/09) και ο Λίνος Χρυσικόπουλος. Ο δυναμικός φόργουορντ τραυματίστηκε σοβαρά στη μύτη στη διάρκεια της προπόνησης. Διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Metropolitan General για πλήρη ιατρικό έλεγχο, όπου και διαπιστώθηκε, ότι υπέστη (μικρό) ρωγμώδες κάταγμα (ρινικού) οστού.

Αυτονόητο είναι, ότι ο Κερκυραίος αθλητής της «Βασίλισσας» αποκλείστηκε από την αποστολή για την Κωνσταντινούπολη. Οι «κιτρινόμαυροι» (και) χωρίς τους Μάρκους Σλότερ, Γιόνας Ματσούλις αναχωρούν στις 19:00, από το «Ελ. Βενιζέλος».

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών:

12/09 (17:00, Κων/πολη): Μπουγιουκτσεκμέτσε – ΑΕΚ

14/09 (16:00, Κων/πολη): Μπαχτσεσεχίρ – AEK