Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Λιμνιάτης:

«Ξέραμε πριν από το ξεκίνημα ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα σοβαρή, με αρχές, που γι’ αυτό το διάστημα είναι σε πολύ καλό επίπεδο ετοιμότητας και αποτελείται από παιδιά έμπειρα, από Έλληνες και ξένους που έχουν παραστάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα. Όλοι αυτοί τελούν υπό τις οδηγίες ενός εξαιρετικού προπονητή.

Για 12 λεπτά, μέχρι να πάρουμε τη διαφορά στο πρώτο μέρος, μας παγίδεψε το Περιστέρι, μας σταμάτησε τη δημιουργία, δεν είχαμε κυκλοφορία της μπάλας. Στο πρώτο μέρος είχαμε 18 τρίποντα και 15 δίποντα».

Παρόλο που πήραμε μια διαφορά, δεν λειτουργούσαμε με τον τρόπο που θέλαμε. Το κρίσιμο για μας ήταν ότι όποτε ξεφύγαμε, δεν κρατήσαμε τις διαφορές. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι οι διαφορές 5-7 πόντων είναι διαφορές. Δεν λειτουργήσαμε όπως έπρεπε για να κρατήσουμε τη διαφορά και επιτρέψαμε στο Περιστέρι να επανέλθει. Στο τέλος ήταν θέμα μέρας, τύχης και ικανότητας. Τα παιχνίδια που κρίνονται στον πόντο κρίνονται από τα μεγάλα σουτ. Το Περιστέρι τα έβαλε, εμείς όχι.

Για την τελευταία φάση και το άνετο λέι απ του Σμιθ, είπε: «Ήταν ο Γιαννόπουλος πάνω του και στο ξεμαρκάρισμα του Σμιθ έπεσε κάτω ο Χάρης. Μετά είχε το πλεονέκτημα να τρέξει το γήπεδο και να φτάσει ως το λέι απ. Εμείς είχαμε πει να κάνουμε αλλαγές στην τελευταία φάση. Η ατυχία για μας ήταν ότι έπεσε ο Χάρης κάτω. Θα μπορούσαμε να πάμε σε μια νορμάλ κατάσταση, αν δεν έπεφτε. Σκόραρε ο Σμιθ πάνω στην αλλαγή».

Για το αν το 1-3 ως τώρα στο πρωτάθλημα βάζει έξτρα πίεση στην ομάδα, εξήγησε: «Όλοι έχουμε καταλάβει σε ποια ομάδα έχουμε έρθει. Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα, η ΑΕΚ είναι μεγάλη και έχει στόχους. Έχουμε εμπιστοσύνη στον τρόπο που δουλεύουμε και έχουμε αρχές, οπότε θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε το ξεκίνημα που δεν περιμέναμε. Η ομάδα έχει αρχή μέση και τέλος κι όταν συμβαίνει αυτό, θα έρθει αυτό που θέλουμε όλοι».