Στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Απόλλωνα Πάτρας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων μίλησε ο Στέφανος Δέδας. Συγκεκριμένα ο Έλληνας κόουτς τόνισε ότι οι αρκετές ελλείψεις της Ένωσης καθιστούν δύσκολο το αυριανό ματς, ενώ παράλληλα απηύθηνε κάλεσμα στον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίζουμε αύριο ένα πολύ σημαντικό ματς μέσα στο «Σπίτι» μας. Σίγουρα, οι πολλές, παλαιές και νέες, απουσίες λόγω ασθενειών, σε συνδυασμό και με την αιφνίδια αναχώρηση του Griffin για τις ΗΠΑ λόγω του οικογενειακού προβλήματος που προέκυψε, καθιστούν την αναμέτρηση πολύ δύσκολη για μας. Υπό φυσιολογικές συνθήκες ένα ματς με αντίπαλο τον Απόλλωνα στην έδρα μας, θα είχε απόλυτο φαβορί την ομάδα μας. Οι συνθήκες όμως δεν μας ευνοούν.

Πιστέψτε με… Θα χρειαστεί από μέρους μας ακόμη μία (μεγάλη) υπέρβαση για να χαμογελάσουμε στο τέλος. Μέχρι στιγμής και δεν ξέρουμε αύριο, έχουμε ελάχιστους επαγγελματίες παίκτες στη διάθεσή μας. Πλέον, αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. Απαιτείται διαχείριση της κόπωσης και συνδυασμός τακτικής και αυτοθυσίας για να πάρουμε τη νίκη! Με χαρακτήρα και αυταπάρνηση θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το χειροκρότημα του κόσμου της ΑΕΚ, που θα βρεθεί στο πλευρό μας. Το έχουμε ξανακάνει αρκετές φορές και θα τα δώσουμε όλα μέσα στο παρκέ…

Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ, σας χρειαζόμαστε δίπλα μας όσο ποτέ…»

Tags:
ΑΕΚ