Η απογοητευτική εμφάνιση της ΑΕΚ στην Ουγγαρία και η φυσιολογική ήττα από την Falco Szombathely δεν πτοεί τον Στέφανο Δέδα. Ο προπονητής της Ένωσης δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης ότι δεν είναι απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας, εντούτοις τόνισε τις αδυναμίες που έχει η ΑΕΚ στη ρακέτα.

«Συγχαρητήρια στην Falco. Δεν περιμέναμε ένα εύκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κοντά στο σκορ αλλά στην τρίτη περίοδο χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Παλέψαμε ως το τέλος, είχαμε σουτ για να στείλουμε το ματς στην παράταση αλλά χάσαμε. Όλα αυτά είναι ιστορία», τόνισε αρχικά ο Δέδας.

«Είναι πολύ σημαντικό πως ένα σημαντικός παίκτης για εμάς, ο Νίκος Παππάς, έπαιξε πολύ καλά. Είναι επίσης σημαντικό πως δείξαμε τις αδυναμίες μας στην φροντ λάιν. Κάποιοι παίκτες δεν έβγαλαν ενέργεια αλλά ήταν σωστοί τακτικά ενώ άλλοι έκαναν το αντίθετο. Προσπαθούμε με την διοίκηση να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα.

Στην έδρα της Falco είναι πολύ δύσκολα. Έχουν χάσει καλές ομάδες εδώ. Εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας. Έχουμε εντός έδρας αγώνα στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλουμε να αντιδράσουμε. Θα προετοιμαστούμε για την συνέχεια και θα έρθουμε την επόμενη εβδομάδα πλήρεις. Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, όχι από την εικόνα της ομάδας μας. Θα μας πάρει χρόνο αλλά ο κόσμος θα δει την ΑΕΚ που θέλει», κατέληξε ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων».