Η ΑΕΚ πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό σήμερα στο ΟΑΚΑ, ισοφαρίζοντας τη σειρά των ημιτελικών σε 1-1.

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο γκαρντ της Ένωσης, Νίκος Γκίκας απάντησε στα σχετικά σχόλια που ήθελαν την ομάδα του να αποκλειστεί με 3-0 στη σειρά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “Δεν είμαστε ομάδα που την περνάει κανείς τραίνο”.

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Νίκος Γκίκας:

«Δεν ήμαστε ομάδα που τη περνάει κανείς “τραίνο” με 3-0. Δείξαμε ποιοι είμαστε. Στο ημίχρονο, είπαμε ότι δεν μας αξίζει αυτό. Όλα τα παιδιά ξέρουν, ότι έχουμε φτάσει εδώ και αξίζει να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Έχουμε καλή ψυχολογία. Στο πρώτο ματς χάσαμε στις λεπτομέρειες, θέλαμε να δείξουμε ότι αξίζουμε μια νίκη. Μας είχαν όλοι ξεγραμμένους, μου είχαν πει ότι θα μας περάσουν από πάνω. Δεν μπορεί κανένας να πει ότι μπορεί να μας περάσει κανένας από πάνω με αυτές τις προσωπικότητες. Ο Ματσιούλις ήταν σήμερα σαν να είναι 20 χρονών, ο Μέικον θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο επίπεδο αυτό και έχει αγκαλιάσει την ομάδα, όλοι μαζί θέλουμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο που είναι να προκριθούμε».