Στα ύψη φαίνεται να έχει ανέβει η θερμοκρασία εντός της ΑΕΚ μετά το προχθεσινό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ. Από τη στιγμή εκείνη και μετά έγινε ένας… ψιλοχαμός. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Σταύρος Δουβής ήταν στη διαδικασία.

Λίγο μετά το τέλος της η «Ενωση» έσπευσε να τονίσει μέσω… διαρροής ότι η ομάδα δεν μετείχε στην διαδικασία, διότι έχει ξεκαθαρίσει ότι διαφωνούσε με το οριστικό «λουκέτο» και η πρότασή της ήταν να συνεχιστεί η σεζόν και να μην διακοπεί.

Αμέσως άρχισαν τα ερωτηματικά. Μα πως δεν μετείχε η ΑΕΚ, αφού στον ΕΣΑΚΕ ήταν για λογαριασμό της ομάδας, ο Σταύρος Δουβής (έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν μετείχε σε καμία ψηφοφορία); Πως πήγε εκεί; Μόνος του χωρίς να το ξέρει ο σύλλογος;

Και ύστερα αφού ο Δουβής ήταν εκεί, γιατί έγινε τόσος ντόρος από την πλευρά της Ενωσης;

Οι «κιτρινόμαυροι» έλεγαν πάντως, ότι δεν ψήφισαν στην μοναδική ψηφοφορία που έγινε και αφορούσε στο αν θα πρέπει να αναδειχτεί πρωταθλητής για φέτος.

Από την άλλη, όμως, ο τέως νομικός του συλλόγου Σωκράτης Λαμπρόπουλος έγραψε στο Facebook ότι έδωσε το παρών στο ΔΣ και η απόφαση για την ανάδειξη πρωταθλητή (ο τίτλος πήγε στον Παναθηναϊκό, οποίος πάντως, ψήφισε «λευκό», καθώς δεν ήθελε τον τίτλο στα χαρτιά) ήταν ομόφωνη. Επίσης επισήμανε ότι στον ΕΣΑΚΕ ήταν και ο Σταύρος Δουβής και ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ, Γιώργος Χήνας.

Επίσης με την ατάκα η «απόφαση ήταν ομόφωνη» ο Λαμπρόπουλος έδειξε να θεωρεί ότι και η «Ένωση» μετείχε στην ψηφοφορία και ψήφισε θετικά. Από την άλλη, ο γνωστός νομικός τόνισε ότι υπάρχουν και μαγνητοφωνημένα πρακτικά για του λόγου το αληθές.

Όλα αυτά έχουν προκαλέσει τριγμούς στην ΑΕΚ. Στην ομάδα φαίνεται να υπάρχει μια μικρή… εσωκομματική κρίση και τίποτα δεν αποκλείεται.

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ