Το στοιχειό των τραυματισμών δεν λέει να αφήσει σε ησυχία την ΑΕΚ. Ο Κωστής Γόντικας απουσιάζε από την σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και απ’ ότι φαίνεται θα μείνει για καιρό στα «πιτς».

Ο σέντερ της «Ένωσης» είχε τραυματιστεί και έτσι υποβλήθηκε σε μαγνητική. Τα αποτελέσματα βγήκαν σήμερα και έδειξαν ότι ο τραυματισμός του δεν είναι… αμελητέος.

Η μαγνητική έδειξε ότι ο παίκτης της ΑΕΚ έχει υποστεί υπέστη θλάση στον οπίσθιο και πρόσθιο κνημιαίο. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί από το ιατρικό τιμ και θα φανεί πόσο διάστημα θα παραμείνει εκτός δράσης.

Η ΑΕΚ έτσι χάνει έναν ακόμα από τους ψηλούς της. Ο Marcus Slaughter έκανε αρθροσκόπηση και είναι «οff», ενώ ο Λίνος Χρυσικόπουλος αποχώρησε με συμπτώματα αδιαθεσίας από το ματς του Σαββάτου (5/12) με τον ΠΑΟΚ.

Στα «πιτς» είναι και ο Matt Lojeski,  ο οποίος δεν έπαιξε  απέναντι στον «δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ για τον τραυματισμό του Κωστή Γόντικα:

H κακοδαιμονία στο στρατόπεδο της «Βασίλισσας» σε μία επώδυνη -έτσι ή αλλιώς- περίοδο για την ανθρωπότητα συνεχίζεται.

Ο Κωστής Γόντικας δεν έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Ο σέντερ της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, όπου και διαπιστώθηκε, ότι υπέστη θλάση στον οπίσθιο και πρόσθιο κνημιαίο. Ο αθλητής θα εκτιμηθεί κλινικά για να προσδιοριστεί ο χρόνος επιστροφής του.