Αίτημα στην ΕΟΚ για την αναβολή του αποψινού ματς με το Περιστέρι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος κατέθεσε η ΑΕΚ το μεσημέρι της Κυριακής (26/12), με την Ένωση να δίνει μάχη με τον κορονοϊό και να διαθέτει μόλις 7 παίκτες σε θέση να αγωνιστούν!

Λογικά, η Ομοσπονδία θα κάνει αποδεκτό το αίτημα του Δικεφάλου, με τον αγώνα να είναι κάτι περισσότερο από πιθανό να αναβληθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ ΒC ενημερώνει, ότι προσώρας έχει επτά (7) διαθέσιμους αθλητές και δύο (2) εμπύρετους.

Με πιθανή δε, τη διασπορά του ιού στην ομάδα μας και με γνώμονα την προστασία των αθλητών και των μελών του αγωνιστικού Τμήματος, η πρωινή προπόνηση ματαιώθηκε.

Επίσης, βάσει των άνωθεν, αλλά και του παλαιότερου κρούσματος, και προ του κινδύνου ευρύτερης διασποράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνης προς την προσεχή αντίπαλό μας, ομάδα του Περιστερίου, η ΑΕΚ ΒC υπέβαλε σήμερα (26/12) προς την ΕΟΚ αίτημα αναβολής της αποψινής αναμέτρησης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πρόδηλο είναι, ότι εκτός της πρωτίστης ανάγκης για προστασία της υγείας όλων των εμπλεκομένων, αποτελεί βασική προτεραιότητα και η διαφύλαξη του κύρους της διοργάνωσης, το οποίο τίθεται «εν αμφιβόλω» υπό τις παρούσες υγειονομικές συνθήκες, αν και εφόσον διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση».

Tags:
ΑΕΚ