Ο Στέφανος Δέδας μετακομίζει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θα προσφέρει πια τις υπηρεσίες του, ως βοηθός του Δημήτρη Ιτούδη.  Πρόταση της CSKA Moscow στον Δέδα!

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πριν από λίγο τη λύση της συνεργασίας με τον φιλόδοξο Έλληνα τεχνικό και του ευχήθηκε τα καλύτερα, αναφέροντας ότι η πόρτα της Ένωσης δεν πρόκειται να μείνει ποτέ κλειστή για τον Δέδα.

Ο Δέδας καθοδήγησε την ΑΕΚ σε μία πολύ δύσκολη σεζόν φέτος, με δεκάδες προβλήματα και αποκορύφωμα δυστυχώς τον άδικο χαμό του Στεφάν Γέλοβατς, αλλά δεν το έβαλε κάτω, κράτησε όρθια την ομάδα και το ηθικό των παικτών και η ΑΕΚ τα έχει πάει καλά, τηρουμένων των αναλογιών και με τα εμπόδια που έχουν παρουσιαστεί κατά την εξέλιξη της αγωνιστικής περιόδου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ, αναφέρει:

«Η AEK ΒC ανακοινώνει, ότι λύθηκε σήμερα (22/03) «κοινή συναινέσει» η συνεργασία της με τον Στέφανο Δέδα.

Η Διοίκηση δέχτηκε να ικανοποιήσει την επιθυμία του προπονητή της, και να τον διευκολύνει, προκειμένου για την ένταξή του στο επιτελείο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η «Βασίλισσα» θα συνεχίσει απρόσκοπτα την προσπάθειά της για όσο πιο ψηλά. Προδήλως βρίσκεται στη διαδικασία αναζήτησης της καλύτερης δυνατής λύσης για την επόμενη ημέρα.

Η ΑΕΚ BC δεν κλείνει την πόρτα στον Κόουτς Στέφανο Δέδα… Προσώρας τού εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.»