Η οικονομική κατάσταση στην ΑΕΚ πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο το τελευταίο διάστημα, με τη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» να καταφέρνει να σβήσει 7 bans από τη FIBA τον τελευταίο μήνα και να ξεφύγει από τους διψήφιους αριθμούς που την ταλαιπωρούσαν.

Έτσι, η Ένωση έπεσε στα 7 συνολικά bans και έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου αναφορικά με τις τιμωρίες της παγκόσμιας Ομοσπονδίας, που ήταν σταθερά πάνω από 10 –14 στις αρχές Αυγούστου– όλο το περασμένο διάστημα.

Πλέον, η ΑΕΚ παραμένει στη δεύτερη θέση των συνολικών bans παγκοσμίως -πίσω μονάχα από την τουρκική Trabzonspor Basketball Kulübü Dernegi που μετράει 13 από το 2017- αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως το αθηναϊκό συγκρότημα δείχνει έτοιμο να ξεπεράσει τα όποια οικονομικά εμπόδια οφειλών.

Το καίριο ζήτημα για τον Μάκη Αγγελόπουλο είναι να μηδενίσει τις τιμωρίες της FIBA έγκαιρα πριν από το ελληνικό Super Cup του διημέρου 25-26 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να μπορέσει να δηλώσει τα νέα της μεταγραφικά απόκτημα, που βγάζουν… μάτια στα φιλικά της.

 

Μπορείτε να βρείτε την αναλυτική λίστα με τα bans ΕΔΩ.

Tags:
FIBA ΑΕΚ