Η ΚΑΕ ΑΕΚ δεν ξέχασε την σημερινή μαύρη μέρα της συμπλήρωσης 101 χρόνων από την Γενοκτονία των Ποντίων. Η Ένωση θυμήθηκε την σκοτεινή μέρα και έστειλε το δικό της δυνατό, ξεχωριστό και ανατριχιαστικό μήνυμα, καταδικάζοντας τους σφαγείς των Ελλήνων του Πόντου.

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ τόνισε ότι αυτή μέρα υπάρχει για να υπενθυμίζει τη μία και μοναδική Αλήθεια και για να καταδικάζει τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ένα από τα απεχθέστερα στο βάθος των αιώνων η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΚΑΕ ΑΕΚ για την συμπλήρωση 101 χρόνων από την Γενοκτονία των Ποντίων:

101 χρόνια μνήμης… Η ΑΕΚ της Προσφυγιάς, των Ιδεών και των Αγώνων υπάρχει αυτονοήτως και για να υπενθυμίζει τη μία και μοναδική Αλήθεια και για να καταδικάζει τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ένα από τα απεχθέστερα στο βάθος των αιώνων η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Η οικογένεια της ΑΕΚ BC δεν ξεχνά τις χιλιάδες ψυχές, που χάθηκαν και που φωνάζουν να θαφτούνε τα άταφα κορμιά, για τις εκκλησιές, που γκρεμίστηκαν ή δεν ξανάναψε το άγιο καντηλάκι τους, για τα Ελληνόσπιτα που έ́κλεισαν, για το φλογισμένο και ματωμένο μήνυμα, που αποστέλλει σε όλη την υφήλιο η θυσία τους. Υπερήφανοι για τις ρίζες μας. Για τις Αλησμόνητες Πατρίδες. 

#AEKBC

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΕΚ

 

Tags:
ΑΕΚ