Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ Κηφισιάς ανακοίνωσε ο Χάρης Ντιγριντάκης.
 
Ο αντιπρόεδρος της ομάδας των Βορείων Προστίων γνωστοποίησε μέσω επιστολής ότι αποχωρεί από τον σύλλογο, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή και ευχαριστώντας όσους συνεργάστηκαν μαζί του στην τρίχρονη θητεία του.
 
Έτσι, η Κηφισιά βρίσκεται σε αναζήτηση νέου αντιπροέδρου, μια εξέλιξη που αποτελεί συνέχεια των όσων έχουν προηγηθεί και έχουν φέρει σε δυσχερή θέση τον σύλλογο.
 
Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης:
 
«Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την παραίτηση μου από το Διοικητικό Συμβούλιο και την αντιπροεδρία της ΚΑΕ A.E.N. KΗΦΙΣΙΑΣ. Ένα ταξίδι 3 ετών λαμβάνει τέλος. Μια διαδρομή προσφοράς τόσο οικονομικής όσο και ψυχικής, μετά λύπης μου σταματά εδώ, δεδομένου ότι όλα έχουν ένα όριο.
 
Συμπεριφορές που προσιδιάζουν με ψυχοπαθητικές καταστάσεις, εγωπάθειες και ερασιτεχνικές ενέργειες απαξίωσης του μπασκετικού ονόματος της Κηφισιάς, δεν μπορούν να έχουν σχέση με εμένα.
 
Λυπάμαι αν στεναχώρησα κάποιους με την συμπεριφορά μου, αλλά ειλικρινά δεν έγινε με κακή πρόθεση. Ευχαριστώ πολύ τον Ηλία Παπαθεοδώρου, όλο το εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες μας που συνέβαλαν ιδιαίτερα στην φετινή χρονιά ορόσημο της ομάδας, ευχόμενος σε όλους καλή τύχη. Ευχαριστώ επίσης την οικογένεια Δημουλά και τον δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο για την συμβολή τους στην προσπάθεια οικονομικής αιμοδότησης της ΚΑΕ, καθώς και τους δεκάδες χορηγούς που εμπιστεύτηκαν την ομάδα μας και εμένα όλα αυτά τα χρόνια.
 
Χάρης Α. Ντιγριντάκης»