Τη γνωστοποίηση δύο ακόμα φιλικών παιχνιδιών φρόντισε να κάνει η αρχή του Περιστερίου, η οποία ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό της για τα νέα τεστ με το ΙΟΝΑ του Rick Pitino αλλά και την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, η ομάδα των δυτικών προαστίων της Αθήνας θα κληθεί να υποδεχθεί το κολέγιο του NCAA στον τρίτο του αγώνα επί ελληνικού εδάφους την Πέμπτη (26/8), ενώ με την Ένωση θα αναμετρηθεί δύο ημέρες αργότερα, το Σάββατο (28/8).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά το πρώτο φιλικό της νέας σεζόν με αντίπαλο το Κολλέγιο Iona του Ρικ Πιτίνο, στο Περιστέρι συνεχίζουν την προετοιμασία, καθώς ο στόχος είναι η ομάδα να είναι έτοιμη για τα προκριματικά (13-17/9) του Basketball Champions League.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και οι συνεργάτες του ανεβάζουν τους ρυθμούς της προπόνησης και πλέον τα φιλικά παιχνίδια είναι εκείνα που θα δείξουν τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας.

Οι «κυανοκίτρινοι» θα δώσουν άλλο ένα φιλικό με το Κολλέγιο Iona το απόγευμα της Πέμπτης (26/8, 18:00) και το Σάββατο (28/8, 17:00) θα αναμετρηθούν με την ΑΕΚ στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Πρόκειται για δύο τεστ που θα βοηθήσουν τον προπονητή του Περιστερίου να εξαγάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του και για το βαθμό αφομοίωσης της φιλοσοφίας του από τους νέους παίκτες».