Η Λάρισα έβγαλε το λάδι στο Περιστέρι, αλλά τελικά η ομάδα της δυτικής όχθης πήρε τη νίκη με 82-78 στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Ο προπονητής του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε μετά το ματς για την εμφάνιση και στάθηκε ιδιαίτερα στα κακά ποσοστά που είχαν οι παίκτες του στα σουτ.

Ο «Άρτζι» τόνισε ότι το Περιστέρι είχε θέματα στην επίθεση και αυτό είχε να κάνει με το γεγονός ότι η Λάρισα αποφάσισε εκτός από τον Steven Gray να παίξει όλους τους άλλους παίκτες του under και να δώσει τα σουτ στους γηπεδούχους

Ο Πεδουλάκης τόνισε ότι οι παίκτες του δεν ήταν ήρεμοι στο σουτ και πρέπει να μάθουν να σουτάρουν με αυτοπεποίθηση κι ας τα χάνουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη νίκη επί της Λάρισας:

«Έγινε ένα κλειστό παιχνίδι. Εμείς είχαμε θέματα στην επίθεση μας και αυτό ξεκινούσε από το γεγονός ότι η Λάρισα αποφάσισε εκτός από τον Steven Gray να μας παίξει όλους under, να μας δώσει τα σουτ. Εκεί, δεν ήμασταν ήρεμοι και δεν είχαμε αυτοπεποίθηση.

Πρέπει να μάθουμε να σουτάρουμε με αυτοπεποίθηση και ας τα χάσουμε. Δεν βρήκαμε ρυθμό από αυτό και μας δημιούργησε πρόβλημα στο παιχνίδι.

 Για μας μετράει η νίκη είμαστε σε μια κατάσταση αναδόμησης, χρειαζόμαστε τις νίκες για να τονώσει την αυτοπεποίθηση μας και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».