Το Περιστέρι πανηγύρισε πριν από λίγες μέρες την επιστροφή του στα σαλόνια της Basket League μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και πλέον η διοίκηση του συλλόγου ασχολείται αποκλειστικά με το θέμα του προπονητή. Ο Νίκος Καρκαγιάννης αποτελεί εδώ και λίγο καιρό παρελθόν και στη διοίκηση των “πριγκιπων της δυτικής όχθης” έχουν ήδη προκριθεί κάποια ονόματα για τη διάδοχη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr αυτός που δείχνει να είναι πρώτος στο… ράλι της θέσης του προπονητή είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο “Αρτζι” έχει συνδέσει το όνομά του με τη χρυσή εποχή του Περιστερίου στα πρώτα χρόνια του 2000 και χαίρει της εκτίμησης τόσο της διοίκησης όσο και του φίλαθλου κοινού της ομάδας. Ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα που ανδρώθηκε προπονητικά και να χτίσει ξανά μια ομάδα που θα μπορεί μελλοντικά να κοιτάξει στα μάτια τους “μεγάλους” του πρωταθλήματος. Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει ένα ιδιαιτέρως κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα στον Πεδουλάκη και τη διοίκηση, στο οποίο θα συζητηθούν όλα τα θέματα ώστε να επέλθει η πολυαναμενόμενη συμφωνία.

Η λίστα των υποψηφίων προπονητών δεν σταμάτα μόνο στον Πεδουλάκη. Οι “κυανοκιτρινοι” εξετάζουν και άλλες δύο περιπτώσεις που τους έχουν προταθεί. Ο λόγος για τον Άρη Λυκογιάννη και τον Σούλη Μαρκόπουλο. Ο πρώτος ολοκλήρωσε τη θητεία του στον Κολοσσό Ρόδου και πλέον αναζητά το επόμενο βήμα στην καριέρα του, την ώρα που ο Μαρκόπουλος μετά από ένα χρόνο απουσίας από τους πάγκους αναζητά τον επόμενο σύλλογο που θα κοουτσάρει. Και οι δύο περιπτώσεις εξετάζονται από τη διοίκηση του Περιστερίου και αν δεν προχωρήσει η συμφωνία με τον Πεδουλακη τότε θα προκριθεί πιθανότατα μία από τις δύο λύσεις.

Η περίπτωση του Ηλία Ζούρου φαίνεται πως ναυαγεί οριστικά. Παρά το γεγονός πως υπήρξε επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές και μάλιστα σε καλό κλίμα, η περίπτωση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Γεωργίας φαίνεται πως απομακρύνεται. Η εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να είναι η πλέον κρίσιμη στο φετινό καλοκαίρι του Περιστερίου, μιας και θα υπάρξουν δεδομένα εξελίξεις στο θέμα του προπονητή και εν συνεχεία θα τρέξει ο μετεγγραφικος σχεδιασμός της ομάδας.