Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος απ’ όσα είδε από το Περιστέρι στο φιλικό με τον Απόλλωνα. Ο κόουτς των “κυανοκίτρινων” τόνισε μάλιστα ότι η ομάδα των δυτικών προαστίων είναι έτοιμη για τα προκριματικά του Basketball Champions League, τα οποία αρχίσουν την προσεχή εβδομάδα.

«Ήταν ένα δυνατό τεστ, όπου το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Εμείς είμαστε σε διαφορετική φάση προετοιμασίας από τον Απόλλωνα, λόγω των υποχρεώσεων μας στα προκριματικά του Basketball Champions League. Θεωρώ ότι ο Απόλλωνας είναι μια πολύ καλή ομάδα και το έδειξε σε όλα τα φιλικά που έδωσε ως τώρα. Ήταν ένα παιχνίδι που βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα για το τι πρέπει να βελτιώσουμε άμεσα, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για τα προκριματικά του Basketball Champions League», δήλωσε μετά το τέλος του φιλικού ο Μανωλόπουλος.

ΒΕΤΟΥΛΑΣ: «ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»

Από την πλευρά του ο προπονητής του Απόλλωνα, Νίκος Βετούλας, δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας, στο οποίο θεωρώ ότι δεν μπήκαμε καθόλου στο παιχνίδι. Εμφανιστήκαμε μουδιασμένοι, νευρικοί και δεν είχαμε καμία σχέση με τα δείγματα γραφής που δείξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Κοιτάξαμε να ενσωματώσουμε τον McLouphlin που ήρθε πρόσφατα στην ομάδα. Και θεωρώ ότι με την έλευση και του Cleveland που ήρθε σήμερα μαζί μας, θα προσπαθήσουμε στα επόμενα φιλικά να τον ενσωματώσουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».