Θα μπορούσε κανείς να πει ότι η ήττα από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη ήταν ο λόγος της δυσαρέσκειας. Μάλιστα και ο ίδιος ο Ζούρος ήταν ιδιαίτερα αυστηρός με την παρουσία των παικτών του. Όμως η κατάσταση είχε χειροτερέψει πολύ νωρίτερα.

Τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση είχε γίνει δύσκολη για τον Ζούρο. Υπήρχε διάσταση απόψεων σε πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν την ομάδα. Όπως για παράδειγμα το τι θα γίνει με τον χρόνο συμμετοχής του Καράμπελα ενώ τέθηκε θέμα περί… φυγής του Σκούτσι Σμιθ στην Μέγκα Λεκς (του Μίσκο Ραζνιάτοβιτς).

Φυσικά ο Ζούρος δεν μπορούσε να ανεχτεί την κατάσταση και παρατηρήθηκε διάσταση απόψεων μεταξύ διοίκησης και προπονητή.

Περιστέρι και… κρυφό μυστικό

Πάντως είναι κοινό μυστικό, από την στιγμή της αποχώρησης του Αργύρη Πεδουλάκη από τον Παναθηναϊκό, ότι υπήρχε θέμα… επιστροφής του Άρτζι στο Περιστέρι. Άλλωστε έχει μεγάλο δίκτυο υποστήριξης (κρυφό, επίσημο, ανεπίσημο αλλά και φανερό) μέσα στην ομάδα που προωθεί τη λύση του. Κι όλ’ αυτά παρά το γεγονός ότι ο Πεδουλάκης είχε αποχωρήσει, μάλλον άκομψα από το Περιστέρι τον Ιούνιο προκειμένου να πάει στον Παναθηναϊκό!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Περιστέρι θα προωθήσει τον Νίκο Παπανικολόπουλο αρχικά σε ρόλο πρώτου προπονητή, αλλά επί της ουσίας στο βάθος θα υπάρχει ο Πεδουλάκης.

Κατά διαβολική σύμπτωση το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το καλοκαίρι, μετά την αποχώρησή του από το Περιστέρι, ο Πεδουλάκης είχε προτείνει την προώθηση του Παπανικολόπουλου

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα, αλλά είναι γεγονός ότι η κίνηση αυτή του Περιστερίου εκτός από άδικη μοιάζει και ακατανόητη.

Πηγή: Sportime.gr