Όπως ανακοίνωσε η ίδια η ομάδα το απόγευμα της Τετάρτης (15/12), 3 μέλη του ΠΑΟΚ βγήκαν θετικοί στον κορονοϊό, βάζοντας… φωτιά στις τάξεις του συλλόγου.

Όπως είναι επόμενο, άπαντες τέθηκαν άμεσα σε περιορισμό, ενώ ταυτόχρονα αναβλήθηκε και η προγραμματισμένη για σήμερα προπόνηση για παν ενδεχόμενο.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως σε περίπτωση μεγαλύτερης επέλασης της πανδημίας στα σπλάχνα του οργανισμού, ο Δικέφαλος του Βορρά αναμένεται να έχει ένα ηχηρό πισωγύρισμα λίγες ημέρες πριν τα τελευταία 2 και άκρως σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς με Ιωνικό Νικαίας για τη Basket League και Igokea για το BCL.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ενημερώνει ότι ύστερα από διενέργεια ελέγχου, τρία μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον COVID-19. Πραγματοποιήθηκε άμεση απομόνωση των κρουσμάτων και ακολουθούνται πλέον όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ.

Όπως ήταν απολύτως λογικό, η σημερινή απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco ματαιώθηκε, υπό τον σοβαρό κίνδυνο διασποράς του ιού και εν αναμονή των αποτελεσμάτων των νέων διαγνωστικών τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την ομάδα».

Tags:
ΠΑΟΚ