Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός:

«Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, που έκαναν μια εκπληκτική προσπάθεια σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία. Πάλεψαν στο 100%. Θέλω να τους συγχαρώ και αυτό που τους είπα, είναι ότι είμαι περήφανος για την εικόνα που έδειξαν, τη θέληση και την αποφασιστικότητα.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε. Η αλλαγή προπονητή λειτούργησε προς το καλύτερο, κάναμε μια νίκη, αλλά έχουμε πολύ μεγάλο δρόμο μπροστά μας. Θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, μέχρι να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.
Θα ήθελα, επίσης, να πω ότι για μένα ήταν μια καινούργια προσωπική εμπειρία. Νομίζω ότι με τη βοήθεια των παιδιών και τη στήριξη του κόσμου κάναμε μια πολύ καλή αρχή και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Αυτό το τμήμα χρειάζεται στήριξη από όλους, μέσα και έξω από την ομάδα. Δεν είναι εύκολη η κατάσταση που ζούμε, αλλά δεν περισσεύει κανένας. Όλοι θα πρέπει να είμαστε κοντά στο τμήμα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν τις τελευταίες ημέρες, με τα καλά τους λόγια. Το κλαμπ είναι πολύ μεγάλο για να μιζεριάζουμε. Θέλω να συσπειρωθούμε όλοι για να συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Για το αν είναι έτοιμος για την πρόκληση: «Και νιώθω και είμαι έτοιμος. Δεν έχω να πω κάτι άλλο…»

Για το τι πρόλαβε να αλλάξει στην ομάδα: «Το πρώτο στοιχείο ήταν να αλλάξουν την ψυχολογία. Είχαμε μόλις δύο μέρες και δεν ήταν εύκολο. Είναι δύσκολο να αλλάξεις το τσιπάκι ένας παίκτη, από ένα χαμένο αγώνα να πάει σε μια τέτοια εμφάνιση. Αυτό που μπόρεσα να κάνω ήταν, επειδή έζησα την ομάδα από την έναρξη να προσθέσω ίσως κάποια στοιχεία που θεωρούσα εγώ ότι έλειπαν.
Ίσως με τον τρόπο μου και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας απελευθερώσουμε κάποια παιδιά που ήταν ‘σφιγμένα’. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και για μένα ήταν εκπληκτικό το πόσο γρήγορα αφομοίωσαν τα παιδιά τα λίγα πράγματα που αλλάξαμε».

Για το τι άλλαξε τεχνικά: «Αυτό που ζήτησα, ήταν η διαρκής κίνηση της μπάλας και διαρκής κίνηση των ίδιων των παικτών. Παίξαμε κόντρα στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και χωρίς να έχουμε εκπληκτική λειτουργία, όπως την έχω εγώ στο μυαλό μου, βάλαμε 94 πόντους και παίξαμε στα όρια μας. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Για τους παίκτες που έδειξαν λιγότερο «σφιγμένοι»: Όλα τα παιδιά θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση. Είναι μα ομάδα που λειτουργεί με 15 άτομα, θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου, τι χρειάζεται ο καθένας. Με αυτήν την εμπειρία που έχω πλέον είναι καλύτερο να είσαι μέσα στο παρκέ από το να είσαι έξω… Η απελευθέρωση έχει να κάνει με το ότι αγωνιστικά, ζητώντας από τα παιδιά να γυρνούν τα μπάλα, θα έρχονται και οι επιλογές που πρέπει να πάρουν».

Για το αν δυσκολεύτηκε να πάρει την απόφαση να αναλάβει την ομάδα: «Νιώθω πανέτοιμος. Είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου, έχω άποψη και φιλοσοφία για το μπάσκετ. Ξέρω τι χρειάζεται αυτή η ομάδα, την έχω ζήσει πολλά χρόνια. Και το σταφ στάθηκε δίπλα μου. Ήμασταν τέσσερις άνθρωποι για την προετοιμασία των αγώνων και αυτό το διήμερο η δουλειά έγινε με μένα και τον Μπάμπη Καραΐσκο. Όλοι στήριξαν αυτήν την προσπάθεια και μας έδωσαν τη θετική τους ενέργεια».

Για το αν έχει στο μυαλό του αλλαγές στο ρόστερ: «Αυτό που χρειάζεται περισσότερο από τα πρόσωπα αυτήν τη στιγμή είναι η στήριξη και η συμπαράσταση όλων. Αυτήν τη στιγμή νιώθω ότι έχω τους καλύτερους παίκτες. Δε σκέφτομαι αλλαγές ή οτιδήποτε, γιατί γνωρίζουμε όλοι τι συμβαίνει στο τμήμα.

Αυτό που με απασχολεί, είναι το πώς θα λειτουργούμε αγωνιστικά μέσα στο γήπεδο. Αγαπώ όλους τους παίκτες μου, τους στηρίζω και θέλω να συνεχίσουμε την εικόνα που είχαμε σήμερα στο γήπεδο».