Το τέλος της κοινής του συνεργασίας με τον Malcolm Griffin ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (26/1) ο ΠΑΟΚ!
Ουσιαστικά, ο πολύ δύσκολος τραυματισμός του Αμερικανού οδήγησε τον Δικέφαλο του Βορρά να τον αποδεσμεύσει προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος για την απόκτηση του αντικαταστάτη του.

Ο 30χρονος shot creator, που αγωνίζεται στην αρμάδα της Θεσσαλονίκης από το 2020 και στη χώρα μας από το 2017, πρόλαβε να αγωνιστεί φέτος μονάχα σε 8 ματς της Basket League και να μετρήσει 9 πόντους (36% εντός πεδιάς, 32% τρίποντο, 60% βολές), 2 ριμπάουντ και 4 ασίστ ανά 23 αγωνιστικά λεπτά -στο μικρότερο χρόνo συμμετοχής του από το 2018-19…

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ευχαριστούμε Malcolm…

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Malcolm Griffin.

Ο Malcolm Griffin αποτέλεσε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας του ΠΑΟΚ mateco και τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα μας. Δυστυχώς, ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, δεν επιτρέπει την επιστροφή του σε σύντομο χρονικό διάστημα και για τον λόγο αυτό, οδηγηθήκαμε σε μία δύσκολη απόφαση για την λύση της συνεργασίας μας. Η απόφαση αυτή θα δώσει στο Malcolm τον απαραίτητο χρόνο για την καλύτερη δυνατή αποθεραπεία του και στην ομάδα μας τη δυνατότητα να καλύψει το πολύ σημαντικό κενό που δημιουργεί η απουσία του.

Κρατάμε όλες τις καλές στιγμές που περάσαμε μαζί με τον Malcolm!

Χαρήκαμε μαζί του για το γεγονός ότι στη διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα μας έγινε για πρώτη φορά πατέρας, με την γέννηση του γιου του στη Θεσσαλονίκη. Ευχόμαστε στο Malcolm και στην οικογένειά του, υγεία, ευτυχία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια».

Tags:
ΠΑΟΚ