Ο ψηλός του “Δικεφάλου του Βορρά” Alan Herndon δεν πήρε ούτε δευτερόλεπτο συμμετοχής στους δύο τελευταίους αγώνες της ομάδας του, γεγονός το οποίο έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις του Κώστα Μέξα για τον Αμερικανό σέντερ. Είναι προφανές ότι δεν τον υπολογίζει ο προπονητής του και οι δύο πλευρές ήδη βρίσκονται σε διαδικασία επαφών αναζητώντας τη συμφωνία τους για το διαζυγίου.

Την ίδια στιγμή, οι επιτελείς του Δικεφάλου μπήκαν σε διαδικασία εξέτασης άλλων αθλητικών ψηλών με την προοπτική να ολοκληρώσουν την αλλαγή έως το τέλος της εβδομάδας ούτως ώστε ο νέος παίκτης να είναι στη διάθεση του Κώστα Μέξα στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έψαξαν να μάθουν και τα δεδομένα της υπόθεσης του Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο έμπειρος σέντερ ανήκει στο Περιστέρι, ωστόσο, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία επαφών αναζητώντας έναν συμβιβαστικό τρόπο για να λύσουν τη συνεργασία τους. Το συμπέρασμα που αποκόμισαν είναι ότι αυτή η υπόθεση ενδέχεται να κρατήσει αρκετά κι έτσι προσανατολίζονται στην αμερικανική αγορά για την εύρεση του αντικαταστάτη του Herndon.

Tags:
ΠΑΟΚ