Με 12άδα… ανάγκης θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα ο ΠΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου (4/12, 17:00) στην Πάτρα για την 9η αγωνιστική της Basket League. Κι αυτό διότι ο “δικέφαλος” θα πάει στην αχαϊκή πρωτεύουσα χωρίς τους τραυματίες Josh Carter, Malcolm Griffin, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Marvin Jones.

«Όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια έχουν τη δική τους δυσκολία. Εμείς έχουμε να διαχειριστούμε τη δυσκολία του παιχνιδιού, τον αντίπαλο που είναι μία πολύ αξιόλογη ομάδα, αλλά και τα προβλήματα που έχουμε με τους πολλούς τραυματισμούς. Πάμε σε αυτό το παιχνίδι χωρίς τέσσερα βασικά στελέχη, αλλά κάναμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία κι ελπίζω ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη», τόνισε για το αυριανό ματς ο Άρης Λυκογιάννης, ο οποίος θα έχει μαζί του 10 παίκτες στην Πάτρα.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ, συμμετέχουν οι εξής παίκτες: Αντρέας Χριστοδούλου, Jermaine Love, Μιχάλης Καμπερίδης, Νίκος Καμαριανός, David DiLeo, Βαγγέλης Μάντζαρης, Απόστολος Ρούμογλου, Γιώργος Καμπερίδης, Βασίλης Τολιόπουλος και Derek Ogbeide.