Πολλά είχε το μενού σήμερα στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα έκανε σήμερα τα καθιερωμένα τεστ για τον Covid-19. Ο Άρης Λυκογιάννης προπόνησε τους παίκτες του, ενόψει του αγώνα με το Μεσολόγγι (9/1, 17:00), χωρίς όμως, τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα. Από την άλλη ο «δικέφαλος»… έκοψε στο παρκέ και την απαραίτητη βασιλόπιτα.

Ο Αντώνης Καραγιαννίδης ο «τυχερός» στην κοπή της πρώτης πίτας, καθώς σε αυτόν έπεσε το φλουρί που υπήρχε στο κομμάτι που του έδωσε ο Θανάσης Χατζόπουλος, ενώ υπήρχε και δεύτερος τυχερός στην δεύτερη βασιλόπιτα, ο Δημήτρης Σταυρόπουλος.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Το σημερινό πρόγραμμα τα είχε όλα. Και για το τέλος, την κοπή της βασιλόπιτας της ομάδας, με την οποία ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ για την Πέμπτη.

Ο Αντώνης Καραγιαννίδης ήταν ο τυχερός της ομάδας, καθώς σε αυτόν έπεσε το φλουρί που υπήρχε στο κομμάτι που του έδωσε ο Θανάσης Χατζόπουλος. Ο 18χρονος σέντερ αντιμετώπισε με χαμόγελο το χειροκρότημα και τα πειράγματα των συμπαικτών του και των υπολοίπων μελών της ομάδας.

Υπήρχε και δεύτερος τυχερός -στη δεύτερη βασιλόπιτα- ο Δημήτρης Σταυρόπουλος.

Τα σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με το καθιερωμένο πλέον COVID-19 τεστ ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με το Μεσολόγγι, ακολούθησε βίντεο ανάλυση του αντιπάλου και προπόνηση τακτικής.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Επόμενη προπόνηση για τον ΠΑΟΚ, τα απόγευμα της Παρασκευής (17:00)