Με τη νέα αγωνιστική σεζόν να βρίσκεται προ των πυλών, ο ΠΑΟΚ παρουσίασε τις επίσημες φανέλες του, που θα τον συντροφεύσουν τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη -όπου επιστρέφει στο BCL μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Αξίζει πως εκτός από την κλασική ριγέ ασπρόμαυρη εμφάνιση -που παραπέμπει και στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου- υπάρχουν δύο ανάποδα… αντίγραφα στα άλλα δύο σχέδια, όπου κυριαρχεί προφανώς το άσπρο και το μαύρο, αλλά σε μια πιο… ευρωπαϊκή φινέτσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η αντίστροφη μέτρηση για την νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε, η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους πλησιάζει και ο ΠΑΟΚ mateco παρουσίασε τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας για τη σεζόν 2021-22, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της Θεσσαλονίκης, στην κορύφωση της 85ης ΔΕΘ, που έχει μάλιστα κοινό σημείο εκκίνησης με τον ΠΑΟΚ, καθώς ξεκίνησε το 1926, παρουσιάστηκαν οι νέες επίσημες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ mateco, για την Ελλάδα και την Ευρώπη..

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάσης Χατζόπουλος υποδέχθηκε στο περίπτερο 8 της ΔΕΘ, τον ιδρυτή της B2B Gaming Services Γαβριήλ Χαλεπλή, τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Ευάγγελο Γαλατσόπουλο, όλο το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας μας, αλλά και πλήθος κόσμου που παρακολούθησε την εκδήλωση, για την παρουσίαση των επίσημων εμφανίσεων της αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Ο κ.Χατζόπουλος παρέδωσε στον ιδρυτή της B2B Gaming Services κ.Χαλεπλή, μία φανέλα με τον αριθμό «4», στο ξεκίνημα της συνεργασίας του ΠΑΟΚ mateco με το Betshop.gr το νέο Μεγάλο Χορηγό της ομάδα μας»

 

 

Μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό της παρουσίασης.

Tags:
ΠΑΟΚ