Χωρίς τον Jermaine Love αναμένεται να παραταχθεί για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι -μετά την πρεμιέρα του BCL κόντρα στην Igokea– ο ΠΑΟΚ, με τον Αμερικανό shot maker να μην έχει καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει από την αναμέτρηση με το Λαύριο.

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του Δικεφάλου του Βορρά, ο αρχηγός του «συνεχίζει τη συνεχίζει τη συντηρητική αγωγή για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Πάτρα», στο ματς κόντρα στον τοπικό Προμηθέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Προμηθέα Πάτρας, επικεντρώνεται πλέον το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ mateco και για αυτό τον αγώνα o κόουτς Λυκογιάννης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Jermaine Love.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που χτύπησε στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, συνεχίζει τη συντηρητική αγωγή για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Πάτρα. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Γιώργου Καμπερίδη, που υποβλήθηκε σε εξετάσεις για τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στο πέλμα και αναπόφευκτα δεν συμμετείχε στην σημερινή, απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco.

Η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τον Προμηθέα ολοκληρώνεται με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής, ενώ αμέσως μετά η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Πάτρα»