Ντάριλ Μπράιαντ φάνηκε ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ. Τόνισε πως διακατέχεται από πνεύμα νικητή και κατά κάποιον τρόπο πληροφόρησε τους φίλους της ομάδας για το ποιος είναι και τι στόχους έχει. Επίσης  φάνηκε ιδιαίτερα διαβασμένος για την ιστορία του συλλόγου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ντάριλ Μπράιαντ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ:

Το προσωνύμιό του είναι “truck”, δηλαδή φορτηγό και τον συνοδεύει από τα γυμνασιακά του ακόμη χρόνια, όταν λόγω της σωματικής του κατασκευής και της ικανότητάς του να διεισδύει στο καλάθι, δεν σκόραρε απλά, αλλά κέρδιζε και φάουλ. Αυτό ακριβώς, μαζί με πολλά ακόμη από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του θα προσπαθήσει να φέρει στον ΠΑΟΚ ο Darryl Bryant, η τελευταία μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ.
 
«Πραγματικά σημαίνει πολλά για μένα να αγωνιστώ για μία ομάδα με ιστορία, παράδοση στο μπάσκετ και μπροστά σε σπουδαίους φιλάθλους. Θέλω να κερδίζω και να γίνω καλύτερος και εγώ, αλλά και η ομάδα», τονίζει ο «truck», μιλώντας στο www.paokbc.gr και προσθέτει: «Σε όλη μου την καριέρα ήμουν παίκτης νικητής και δεν σχεδιάζω να το αλλάξω αυτό. Είμαι ο πλέι μέικερ που μπορεί να κάνει όλη την ομάδα να συμμετέχει στο παιχνίδι, μπορώ όμως να δημιουργήσω και για τον εαυτό μου. Θα μπορούσα να πω ότι κάνω λίγο από όλα».
 
Ο ΠΑΟΚ αλλάζει εντελώς εικόνα, θα υπάρχουν πάρα πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα την επόμενη σεζόν. Πως αισθάνεσαι που θα συμμετέχεις σε αυτή την προσπάθεια της δημιουργίας μίας ομάδας από την αρχή…
 
«Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να είσαι μέλος αυτής της προσπάθειας, γιατί αυτό σημαίνει ότι θα προοδεύουμε ταυτόχρονα με την ομάδα και εύχομαι να είναι πολύ καλή η ομάδα μας».
 
-Ο συμπαίκτης σου στο West Virginia, Kevin Jones, αγωνίστηκε στην Partizan και φαντάζομαι θα έχεις μιλήσει μαζί του. Γνωρίζεις για την πολύ στενή σχέση που έχουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και της Partizan;
 
«Δεν το ήξερα αυτό, ότι υπάρχει τέτοια σχέση μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων. Ο Jones πάντως είναι ο καλύτερός μου φίλος. Το καλοκαίρια που βρισκόμαστε, τα σπίτια μας απέχουν μόλις 5 λεπτά και ήδη έχουμε μιλήσει για την απόφασή μου να έρθω στον ΠΑΟΚ. Μου είπε ότι είναι ενθουσιασμένος και του άρεσε πολύ που θα αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ».
 
-Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν;
 
«Να γνωρίζουν απλά ότι είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά σαν ομάδα και να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα».