Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: «Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Σίγουρα είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για πολλούς λόγους. Πρώτον για βαθμολογικούς λόγους, δεύτερον για ψυχολογικούς, τρίτον γιατί σπάει αυτό το αρνητικό σερί που είχε στα εκτός έδρας ματς και τέταρτον λόγω του τρόπου με τον οποίο ήρθε. Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε τον έλεγχο μέχρι το 25΄, από εκεί και πέρα όμως χάσαμε το μυαλό μας, βάλαμε τον Κολοσσό στο παιχνίδι, παρ’όλα αυτά στα τελευταία 1.40΄΄ βάλαμε τρία μεγάλα σουτ, αφού βρεθήκαμε με 6 πόντους πίσω, με το τελευταίο να είναι καθοριστικό και νικητήριο. Φεύγουμε με μια πολύ μεγάλη νίκη, κυρίως γιατί αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή και δεμένη ομάδα, η οποία ειδικά στο γήπεδό της παίζει πολύ καλά»

Για το καλό ποσοστό στα τρίποντα: «Είναι κάτι που το έχει η ομάδα. Πολύ λίγα από τα σουτ που βάλαμε εκτός από το τελευταίο ή αν θυμηθώ άλλο ένα, ήταν υπό πίεση. Όλα τα άλλα ήταν ελεύθερα και βγήκαν μέσα από καλή κυκλοφορία της μπάλας. Πάντα, όμως, ο γηπεδούχος με την πίεση του και τα πολλά φάουλ που φορτωθήκαμε, έδωσαν τη δυνατότητα στον Κολοσσό να γυρίσει το παιχνίδι και να μπει στο τελευταίο δίλεπτο με το πάνω χέρι. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι είχαμε πολύ μεγάλη καρδιά, γιατί βάλαμε τρία συνεχόμενα τρίποντα. Κάναμε, βέβαια και ένα λάθος με μια πολύ κακή απόφαση του Μήτρου-Λονγκ στα 7΄΄, παρά το γεγονός ότι είχαμε όλη την επίθεση δική μας. Και τα λάθη, όμως, θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε, γιατί σαν ομάδα χρειάζεται να διορθώσουμε πολλά.

 
Για το ξεκίνημά του στον ΠΑΟΚ: «Η ψυχολογία είναι το παν. Έχουμε καλή ψυχολογία, αλλά πρέπει να κάνουμε πράγματα για να βελτιώσουμε την εικόνα μας».