Ο Κώστας Βασιλειάδης μίλησε στο novasports.gr και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δική του καραντίνα, το πρωτάθλημα Ισπανίας ενώ τόνισε πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει κουραστεί καθώς δεν έδειξε κάτι διαφορετικό τα τελευταία χρόνια.

 Να θυμίσουμε πως ο Έλληνας γκαρντ που αγωνίζεται από το 2018 στην Obradoiro, έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 2000 έως το 2006 και τις σεζόν 2008-09, 2015-16.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την δική του καραντίνα: «Μετά από δύο μήνες καραντίνα και εγκλεισμού, ούτε για βόλτα δεν μπορούσαμε να βγούμε. Τα καταφέραμε και πίσω στην Ελλάδα είναι όλα ακόμα καλύτερα να περάσουν οι 14 μέρες. Την άλλη Δευτέρα θα είμαστε ελεύθεροι». 

Για το πρωτάθλημα στην Ισπανία: «Στην Ισπανία έχουν καθυστερήσει να αποφασίσουν γιατί θέλουν να είναι σίγουροι κυρίως για την υγεία των αθλητών. Εγώ ήμουν αντίθετος να γίνει τουρνουά 12 ομάδων, από τη στιγμή που όλες οι ομάδες είχαν δικαίωμα να παίξουν. Αν όχι όλοι τότε κανένας. Πρέπει να λάβεις υπόψιν σου και το οικονομικό, οι ομάδες δεν είχαν καθόλου έσοδα. Από το τουρνουά των 12 ομάδων θα πάρουν χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα κι οι υπόλοιποι, άρα πρέπει να το δεχτούμε». 

Για την φετινή σεζόν: «Σε αυτή την ηλικία που είμαι πάντα σκέφτομαι και το επόμενο βήμα μετά το μπάσκετ. Φέτος έχασα 4 μήνες από τραυματισμό μετά σταμάτησε η λίγκα, σκέφτομαι να παίξω ένα ακόμα χρόνο. Το θέμα να έχω υγεία, όταν θα δω ότι δεν έχω διάθεση τότε θα σταματήσω». 

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει ανεβάσει το επίπεδο στο ποδόσφαιρο κι ο κόσμος έχει στραφεί εκεί αφήνοντας το μπάσκετ που δεν έχει σταθερή διοίκηση. Βέβαια όποτε υπήρξε ανάγκη γέμισαν το γήπεδο, έχουν κουραστεί, όμως δεν βλέπουν κάτι το διαφορετικό. Χρειάζεται κάτι καινούριο κάτι φρέσκο. Η ομάδα πρέπει να βγάλει δικά της παιδιά, ο κόσμος ταυτίζεται με τα δικά του παιδιά, όπως γίνει τότε και με μας. Τον Βασιλόπουλο, τον Μαυροκεφαλίδη κτλ. Έτσι ο κόσμος θα γυρίσει πάλι πίσω».