Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Να συγχαρώ αρχικά το Λαύριο για τη νίκη του. Ήταν συγκεντρωμένοι και κατάφεραν να κάνουν το παιχνίδι τους, αφού τους χαρακτηρίζει ένας συγκεκριμένος τρόπος παιχνιδιού, για τον οποίο εμείς προετοιμαστήκαμε να περιορίσουμε, αλλά δυστυχώς δεν το καταφέραμε. Είναι δύσκολη η ήττα για εμάς, θέλαμε να κερδίσουμε προερχόμενοι από την κακή ήττα από την ΑΕΚ. Όπως είχα πει, είχαμε μείνει στη νίκη επί του Ηρακλή και μετά την ήττα προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, που έγιναν πριν 3-4 μέρες, όπου φέραμε δύο νέα παιδιά. Δεν υπήρχε η χημεία που αναμέναμε ώστε η ομάδα να αποδώσει στο βαθμό που θα θέλαμε. Παρ’ όλα αυτά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, πήραμε κάποιες κακές επιλογές όμως στο τέλος, που στοίχησαν και χάσαμε το παιχνίδι.

Σίγουρα είχαμε κι ένα θέμα στο “5”, ο Lee είναι εδώ και αρκετό καιρό παροπλισμένος, με ένα πρόβλημα στον προσαγωγό. Σήμερα ήταν στην αποστολή, αλλά δεν μπορούσε να βοηθήσει και δεν μπορούσαμε στο rotation να κρατήσουμε μια αθλητικότητα στο “5”, ειδικά στην pick ‘n’ roll κατάσταση, που μας χτυπούσαν με τον Samuels. Δοκιμάσαμε κάποιες καταστάσεις στη ζώνη, κάποιες αλλαγές με τον Λαμπρόπουλο στο “5”, ο αντίπαλος όμως ήταν φρέσκος, διαβασμένος και κατάφερε να μας χτυπήσει με πάσες στην αδύναμη πλευρά που μας έβαλαν και κάποια σημαντικά σουτ και κράτησαν τη διαφορά. Σίγουρα τα 16 λάθη και οι 18 πόντοι από λάθη που έβαλε το Λαύριο, όπως και τα 40 ριμπάουντ, τα 10 επιθετικά με 9 πόντους από εκεί, ήταν πλήγμα για εμάς. Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δούμε το βίντεο, να καθίσουμε με τα παιδιά να δούμε τι έφταιξε, ώστε να βρούμε λύσεις για να βελτιώσουμε την ομάδα.

Καταλαβαίνω τον κόσμο που ήρθε να μας βοηθήσει και ήταν το πρώτο παιχνίδι που κοούτσαρα εντός έδρας. Καταλαβαίνω την απογοήτευση, δε θέλουν η ομάδα να χάνει, αλλά επειδή δεν είναι εύκολο να φτιάξεις ομάδα εν μια νυκτί και η ομάδα θα χρειαστεί χρόνο, παρόλο που δεν υπάρχει, καλώ τον κόσμο να μας βοηθήσει, να μας καταλάβει, να μας στηρίξει, έτσι ώστε να μας δώσει χρόνο για να μπορέσουμε να φτιάξουμε την ομάδα όπως τη φανταζόμαστε για να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Χρειάζεται υπομονή, χρειάζεται ηρεμία αυτή τη στιγμή. Εγώ είμαι αισιόδοξος ότι με σκληρή δουλειά και υποστήριξη από όλους, στον Πανιώνιο Su Casa, θα μπορέσει η ομάδα να παίξει όμορφο μπάσκετ και να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε».