Στο επίσημο σάιτ της διοργανώτριας αρχής της Basket League, σε αυτό του ΕΣΑΚΕ, μίλησε ο Howard Sant Roos, με τον guard/ forward του Παναθηναϊκού να τονίζει τη σημασία της νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και τα μέχρι στιγμής λάθη του «τριφυλλιού», που κάνουν πιο εύκολο το έργο του εκάστοτε αντιπάλου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Από την πλευρά του ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος τόνισε: «Σίγουρα η νίκη επί του Ολυμπιακού θα μας βοηθήσει ψυχολογικά. Μας δίνει αυτή την ελπίδα, καταφέραμε να πάρουμε το ντέρμπι. Θα μας βοηθήσει στη συνέχεια της EuroLeague».

Όσο για το αν χρειάζεται έξτρα προσπάθεια από κάθε παίκτη για να ανέβει η ομάδα σχολίασε πως: «Σίγουρα, πρέπει να βγούμε από την comfort zone. Πρέπει να κάνουμε όλοι το βήμα παραπάνω. Πρέπει όλοι μας να δώσουμε παραπάνω πράγματα στην ομάδα και αυτό είναι κάτι που θα μας βοηθήσει και στο μέλλον».

Aναφορικά με τη ρωσική ομάδα είπε: «Έχουμε προβλήματα αμυντικά, θα πρέπει να προσέξουμε. Δίνουμε στους αντιπάλους πολλούς εύκολους πόντους και δεύτερες ευκαιρίες. Το… πληρώνουμε αυτό στα παιχνίδια μας».