Ο Κουβανός small forward του Παναθηναϊκού, μιλώντας μετά τον Καββαδά, αναφέρθηκε στην δική του «δουλειά», στο τι θα δούμε από το «τριφύλλι» τη νέα σεζόν εντός παρκέ, αλλά και στην δουλειά που γίνεται με τον Πρίφτη στον πάγκο.

Τα όσα ανέφερε:

«Συνηθίστε το, θα με βλέπετε συχνά! Αγαπώ την Ελλάδα, αγαπώ την πίτα, τα καλαμάκια, το τζατζίκι! (γέλια). Είμαι ευγνώμων στην ομάδα, μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ.»

Για την περυσινή παρουσία του στον «1» ανέφερε: «Πέρσι προσπαθούσα να κάνω πράγματα που δεν είναι στα δυνατά μου χαρακτηριστικά και δεν ήταν το πιο εύκολο πράγμα. Φέτος θεωρώ ότι θα είναι διαφορετικά, θα είναι άλλα τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο.»

Για τα δεδομένα της χρονιάς που ακολουθεί δήλωσε: «Νιώθω ότι είμαστε έτοιμοι και πεινασμένοι, αν και σίγουρα θα υπάρχουν δυσκολίες.

Η ενέργεια πρέπει να μεταφερθεί στο παρκέ και σε κάθε ματς. Είμαστε μία νέα ομάδα και πρέπει να τους δείξουμε ότι πρέπει να μας σέβονται.

Πρέπει να βελτιωθούμε και πιστεύω ότι θα φτάσουμε εκεί που πρέπει. Δεν πρέπει να σταματήσουμε την προσπάθεια, είμαστε πολύ δυνατοί. Νομίζω ότι σκεφτόμαστε πολύ, υπάρχει άγχος, αυτή είναι η μεγάλη μας αδυναμία. Θα έπρεπε να σκεφτόμαστε απλά πως να γίνουμε καλύτεροι και σε ατομικό, αλλά και σε ομαδικό επίπεδο.»

Για τον Δημήτρη Πρίφτη είπε χαρακτηριστικά: «Έχουμε καταλάβει την φιλοσοφία και την προσπάθεια του προπονητή. Θα κάνει αυτό που πρέπει και εμείς πρέπει να μάθουμε στους κανόνες του, ακολουθώντας τις σκέψεις και οδηγίες του. Είναι λίγο αυστηρός και είναι και λίγο… τρελός! Μπορεί να είναι και πιο πολύ από μένα (γέλια).»

Σε ερώτηση για το τι είπε στους νέους παίκτες, ανέφερε:

«Είναι ένα μεγάλο κλαμπ με ιστορία. Όλοι πρέπει να είναι περήφανοι που είναι εδώ. Το όνομα είναι τεράστιο. Είναι μεγάλη ευθύνη να είσαι εδώ, πρέπει να κερδίζεις κάθε μέρα».